Selecteer een pagina

DoorMaster XENTRY

We nodigen alle geïnteresseerde partijen uit om contact met ons op te nemen voor meer gedetailleerde informatie en om reserveringen te maken voor het product, dat tegen een gereduceerde prijs van 10% op de markt wordt geïntroduceerd voor een beperkte hoeveelheid van 50 stuks.

DoorMaster XENTRY van ArtGuard Security

We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van onze nieuwe elektronische cilinder, DoorMaster Xentry. De cilinder is verkrijgbaar in acht verschillende maten om alle soorten deuren en deurdiktes te accommoderen, en wordt met trots vervaardigd in EU als onderdeel van de Biotronic Products-familie.
Hoewel de mechanische cilinder klaar is, voeren we nog steeds softwaretests en -upgrades uit. De uiteindelijke versie van Xentry zal internetconnectiviteit en beheer via onze mobiele applicatie XC Manager mogelijk maken, evenals verbinding met Alexa en vergelijkbare toepassingen.

  1. Keuze bediening via XC-Manager applicatie – Bluetooth,
  2. bediening via BBX-controller,
  3. bediening via Bio-TouchPad
    De binnenknop van de cilinder heeft geen softwarefuncties, alleen mechanisch. Als er echter een bezoeker voor uw deur staat, kunt u de cilinder van binnenuit ontgrendelen / activeren met uw smartphone via Bluetooth of een Alexa-spraakopdracht. De cilinder wordt automatisch geactiveerd, zelfs als u alleen dicht bij de deur komt met uw geregistreerde smartphone, en deze functie kan worden in- of uitgeschakeld.
    De zwarte behuizing voor de elektronische componenten (PCB) en batterijen is aan de binnenkant van de deur gemonteerd.