Selecteer een pagina

BlueVision

ArtGuard Security Blue Line CCTV & Video Surveillance richt zich op het leveren van economische en concurrerende producten om beveiligingscamera’s universeel populair te maken samen met andere bewakingsapparatuur. Voor gebruikers op instapniveau zijn analoge HD-camera’s en NVR de perfecte keuzes: tot 8 megapixels samen met 4-in-1 compatibele formaten (AHD/CVI/TVI/CVBS). We bieden geavanceerde langeafstands- en brede dynamische gezichtsherkenningscamera’s samen met AI-technologie, compleet met goed ontwikkelde software en een mobiele app, die de beveiligingsmarkt enorm naar een ander niveau hebben getild.

BlueVision bewakingssysteem

BlueVision is ons bewakingscameraprogramma dat alle producten bevat die u nodig hebt voor een effectieve bewaking van uw eigendom, huis of bedrijf van elke omvang.

Maar daar stoppen we niet, we bieden meer… Naast hardware bieden we integratie van uitstekende Video Management Software (VMS) met
intelligente modules. Wij zijn specialisten in videobeveiligingsomgevingen. U zult versteld staan ​​van de multitaskingmogelijkheden die deze VMS te bieden heeft.