Selecteer een pagina

Biometrische producten van Biotronic familie

Wilt u de veiligheid van uw huis naar een hoger niveau tillen, maar weet u niet wat het beste voor u is? Welnu, wij kunnen u helpen. Bekijk onze topproducten: BioHandle, BioReader, BioPass en TouchPad. Nieuwste producten toegevoegd:   Bio-TouchPad (codetableau met vingerafdruksensor) en een prachtige XENTRY DoorMaster – een hoogwaardige elektronische cilinder met veelzijdige opties.

Deze unieke producten behoren tot een hogere klasse op het gebied van esthetiek, comfort en veiligheid. Ze zijn een ideale oplossing voor particulieren, kantoren en bedrijven. Perfect geschikt voor allerlei soorten deuren, zoals stalen deuren, aluminium deuren, PVC en houten deuren

Biometrische handgrepen

Onze biometrische handgrepen zijn zorgvuldig vervaardigd uit roestvrij staal en voorzien van een ingebouwde vingerafdruklezer aan de voorkant of achterkant van de handgreep. Elke set bevat een BioTronic-handgreep naar keuze, een voeding, kabels voor een gemotoriseerd slot en een controller die beschikbaar is in een standaard (analoog) of WiFi-versie.

De BioReader- en BioPASS-readers zijn ontwikkeld voor wand- of deurinstallatie, met zowel inbouw- als opbouwvarianten.

De X-Manager APP, compatibel met Android- en iOS-apparaten, biedt naadloos gebruikersbeheer, waardoor eenvoudig gebruikersprofielen kunnen worden bewerkt, toegangstijden kunnen worden bewaakt en uitgebreide historische gegevens kunnen worden bekeken.

Ons vingerafdrukalgoritme is gecertificeerd volgens MINEX 3 door het Amerikaanse NIST National Institute, wat optimale veiligheidsnormen waarborgt.

Deze hoogwaardige producten zijn trots vervaardigd in de EU. We staan achter ons vakmanschap en materialen, daarom bieden we een royale garantie van 3 jaar op alle onderdelen en producten.

We hopen oprecht dat u overweegt om deze uitstekende producten te integreren in uw bedrijf of thuis en ze mogelijk introduceert bij uw gewaardeerde klanten.

Opmerking: Bekijk de video van onze partners over ALU-WOOD DOORS. We leveren deuren met mechanische of gemotoriseerde ontgrendelingssystemen, met optionele vingerafdrukhandgrepen en -readers naar keuze.

Op verzoek sturen we u graag aanvullende technische specificaties, beknopte instructievideo’s en uitgebreide prijslijsten toe.

VINGERS – JE MOET ZE GEBRUIKEN

BioHandle is een RVS handgreep met een geïntegreerde vingerafdruklezer. Verkrijgbaar in vele soorten en maten. De besturingseenheid wordt in het deur gemonteerd (verkrijgbaar voor aluminium/PVC of houten deuren), of in de meterkast (DIN-versie). De vingerafdruklezer kan in de voor- of achterkant van de handgreep worden geïntegreerd.

TOEGANG OP EENVOUDIGE MANIER

U kunt Biohandle beheren op analoge wijze of met WiFi een X-Manager applicatie.

WAT IS HET VERSCHIL? BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN LEER ER OVER IN SLECHTS EEN MINUUT

Biohandle QE-1

Beschikbare maten: 600, 800, 1000, 1500, 1800, 2100, 2400 mm. Voor op maat gesneden maat wordt een toeslag van 5% berekend.

Vierkant handvat 40x20mm, houder 90°, lezer R7-MX voor of achter

Biohandle TM-90-1

Vierkant handvat 40x20mm, houder 90°, lezer R7-MX voor of achter

 

Biohandle QM-45

Vierkant handvat 30x30mm, houder 45°- LINKS, lezer R7-MX voor of achter

Biohandle QM-90

Vierkant handvat 30x30mm, houder 90°, lezer R7-MX voor of achter

Biohandle R45

Rond handvat Ø30mm, houder 45°-LINKS, lezer R7-MX voorzijde

Rond handvat Ø30mm, houder 45°-LINKS, lezer R7-MX achterkant

Biohandle R90

Rond handvat Ø30mm, houder 90°-LINKS, lezer R7-MX voorzijde. Rond handvat Ø30mm, houder 90°-LINKS, lezer R7-MX achterkant

Biohandle TM45

Rechthoekig handvat 40x20mm, houder 45°- LINKS, lezer R7-MX voorzijde

Biohandle BLACK

Rechthoekig handvat 40x20mm, houder 90°, lezer R7-MX achter of voor

 

TOEGANG OP EENVOUDIGE MANIER

 Een krachtige, kleine vingerafdruklezer kan in het deurblad, naast de deur of vlak tegen de muur worden gemonteerd. Met de juiste keuze van de besturingseenheid kan een ander extra apparaat worden bediend (garagedeur, alarm…). De besturingseenheid kan in het deurblad of op de DIN-rail in een zekeringenkast worden gemonteerd.

U kunt Bioreader op analoge wijze of met een applicatie beheren.

BioReader R7-BR-S

Frontafm 42x82mm, inbouwafm 34,2x59x18mm

BioReader R7-BR-B

R7-BR-4-S

Front dim 40,2×79,3mm, installation dim 34,2×61,3x18mm, Inclined

R7-BR-4 BLACK

Biopass vingerafdruklezer is ontworpen voor inbouwmontage. Het wordt geleverd in een pakket dat ook de DIN-besturingseenheid en voeding bevat.

U kunt Biopass op analoge wijze of met een applicatie beheren.

iPass BP-SB

iPass BP-AT

iPass BP-ES

iPass BP-PW

TOUCHPAD

Een codeklavier is primair bedoeld voor montage in het deurblad. Het is een logische keuze voor wie een alternatief wil voor een vingerafdruklezer. Met de juiste keuze van de besturingseenheid kan een ander extra apparaat worden bediend (garagedeur, alarm…).

Mogelijkheden voor gebruik van de applicatie voor het aansturen van de LED-verlichting van de deur en voor noodontgrendeling van de deur.

Touchpad R7-TP-BLACK

Frontafm 42x82mm, inbouwafm 34,4×61,5x18mm

Touchpad R7-TP-S