Selecteer een pagina

Maak kennis met de BioTronic-familie
Heeft u de wens om de veiligheid van uw woning naar een hoger niveau te tillen maar weet u niet wat het beste voor u is? Wel, wij kunnen u helpen. Bekijk onze topproducten: BioHandle, BioReader, BioPass en TouchPad. Binnenkort voegen we ook een BioPad (touchpad met vingerafdruksensor) en een prachtige XENTRY DoorMaster – een hoogwaardige elektronische cilinder met veelzijdige opties toe aan onze BioTronic-familie.

Deze unieke producten behoren tot een hogere klasse van esthetiek, comfort en veiligheid. Ze zijn een ideale oplossing voor particulieren, kantoren en bedrijven. Perfect geschikt voor alle soorten deuren, zoals stalen deuren, aluminium deuren, PVC en houten deuren.

BioTronic handgrepen

zijn gemaakt van roestvrij staal met een ingebouwde vingerafdruklezer aan de voorkant of achterkant van de handgreep. De set bestaat uit een BioTronic handgreep naar keuze, een voeding, kabels voor een gemotoriseerd slot en een controller die een standaard (analoge) of WiFi-versie kan zijn.

BioReaders en BioPASS lezers zijn ontwikkeld voor wand- of deurinstallatie (inbouw- en opbouwversies).  

De X-Manager APP (Android en iOS) stelt u in staat om snel en gemakkelijk gebruikers te bewerken en toegangstijden, geschiedenis en dergelijke te bekijken.

Ons vingerafdruk algoritme is MINEX 3 gecertificeerd in de VS door het NIST National Institute.

Dit zijn topkwaliteit producten die in de EU zijn gemaakt. Wij vertrouwen op ons vakmanschap en materialen, daarom geven wij een garantie van 3 jaar op alle onderdelen.

We hopen van harte dat u besluit deze producten voor uw bedrijf of thuis aan te schaffen en ze eventueel aan uw gewaardeerde klanten voor te stellen.

Let op: bekijk video over ALU-HOUTEN DEUREN die wij leveren met mechanische of gemotoriseerde ontgrendelingssystemen met optionele vingerafdrukhandgrepen en -lezers naar keuze.

Wij sturen u graag extra technische informatie, korte video’s en prijslijsten op aanvraag.

VINGERS – JE MOET ZE GEBRUIKEN

BioHandle is een RVS handgreep met een geïntegreerde vingerafdruklezer. Verkrijgbaar in vele soorten en maten. De besturingseenheid wordt in het deur gemonteerd (verkrijgbaar voor aluminium/PVC of houten deuren), of in de meterkast (DIN-versie). De vingerafdruklezer kan in de voor- of achterkant van de handgreep worden geïntegreerd.

TOEGANG OP EENVOUDIGE MANIER

U kunt Biohandle beheren op analoge wijze of met WiFi een X-Manager applicatie.

WAT IS HET VERSCHIL? BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN LEER ER OVER IN SLECHTS EEN MINUUT

Biohandle QE-1

Beschikbare maten: 600, 800, 1000, 1500, 1800, 2100, 2400 mm. Voor op maat gesneden maat wordt een toeslag van 5% berekend.

Vierkant handvat 40x20mm, houder 90°, lezer R7-MX voor of achter

Biohandle TM-90-1

Vierkant handvat 40x20mm, houder 90°, lezer R7-MX voor of achter

 

Biohandle QM-45

Vierkant handvat 30x30mm, houder 45°- LINKS, lezer R7-MX voor of achter

Biohandle QM-90

Vierkant handvat 30x30mm, houder 90°, lezer R7-MX voor of achter

Biohandle R45

Rond handvat Ø30mm, houder 45°-LINKS, lezer R7-MX voorzijde

Rond handvat Ø30mm, houder 45°-LINKS, lezer R7-MX achterkant

Biohandle R90

Rond handvat Ø30mm, houder 90°-LINKS, lezer R7-MX voorzijde. Rond handvat Ø30mm, houder 90°-LINKS, lezer R7-MX achterkant

Biohandle TM45

Rechthoekig handvat 40x20mm, houder 45°- LINKS, lezer R7-MX voorzijde

Biohandle BLACK

Rechthoekig handvat 40x20mm, houder 90°, lezer R7-MX achter of voor

 

TOEGANG OP EENVOUDIGE MANIER

 Een krachtige, kleine vingerafdruklezer kan in het deurblad, naast de deur of vlak tegen de muur worden gemonteerd. Met de juiste keuze van de besturingseenheid kan een ander extra apparaat worden bediend (garagedeur, alarm…). De besturingseenheid kan in het deurblad of op de DIN-rail in een zekeringenkast worden gemonteerd.

U kunt Bioreader op analoge wijze of met een applicatie beheren.

BioReader R7-BR-S

Frontafm 42x82mm, inbouwafm 34,2x59x18mm

BioReader R7-BR-B

R7-BR-4-S

Front dim 40,2×79,3mm, installation dim 34,2×61,3x18mm, Inclined

R7-BR-4 BLACK

Biopass vingerafdruklezer is ontworpen voor inbouwmontage. Het wordt geleverd in een pakket dat ook de DIN-besturingseenheid en voeding bevat.

U kunt Biopass op analoge wijze of met een applicatie beheren.

iPass BP-SB

iPass BP-AT

iPass BP-ES

iPass BP-PW

TOUCHPAD

Een codeklavier is primair bedoeld voor montage in het deurblad. Het is een logische keuze voor wie een alternatief wil voor een vingerafdruklezer. Met de juiste keuze van de besturingseenheid kan een ander extra apparaat worden bediend (garagedeur, alarm…).

Mogelijkheden voor gebruik van de applicatie voor het aansturen van de LED-verlichting van de deur en voor noodontgrendeling van de deur.

Touchpad R7-TP-BLACK

Frontafm 42x82mm, inbouwafm 34,4×61,5x18mm

Touchpad R7-TP-S