Selecteer een pagina

XENTRY DOORMASTER SYSTEEM

Maak kennis met ons baanbrekende XENTRY DOORMASTER-cilindersysteem, dat een nieuwe wereldwijde standaard zet op het gebied van veelzijdigheid, functionaliteit en ontwerpinsnovatie.
Het systeem integreert naadloos de XENTRY DOORMASTER-cilinder met een Bio-TouchPad handle gemaakt van duurzaam roestvrij staal.
Snel en moeiteloos installeren is mogelijk, of het nu door uzelf (D.I.Y.) wordt gedaan of door een professional. De XENTRY DOORMASTER-cilinder kan gemakkelijk worden geïnstalleerd binnen vijf minuten. Wat betreft de Bio-TouchPad handgreep, uitgerust met een ingebouwd toetsenbord en vingerafdruklezer, deze kan op de deur worden gemonteerd na het boren van twee gaten, wat zorgt voor een probleemloos installatieproces.

Ontgrendelingsopties omvatten:

• Bluetooth-connectiviteit via de intuïtieve XC-Manager smartphone-applicatie
• Handige toegang met PIN-code
• Vingerafdrukherkenningstechnologie
• Noodsleutel voor fail-safe beveiliging

Het ontwerp van het systeem pronkt met een vooruitstrevende esthetiek die de uitstraling van elke deur verhoogt en een vleugje briljantie toevoegt aan uw ruimte.

Belangrijkste voordelen:

• Kosteneffectiviteit is van groot belang omdat het systeem draadloos werkt, waardoor uitgebreide bekabeling overbodig is. Zelfs de overdracht van codes en vingerafdrukken van de hendel naar de cilinder verloopt naadloos.
• Op maat gemaakte keuzes zijn overvloedig, aangezien klanten kunnen kiezen uit verschillende handvatsoorten en -maten: rond (33 mm diameter), vierkant (30 x 30 mm of 40 x 20 mm).
• Een reeks beschikbare maten omvat 600 mm, 800 mm, 1000 mm, 1500 mm, 1800 mm, 2000 mm, 2400 mm, of aanpasbare sneden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
DRAADLOOS: Het voeden van de XENTRY DOORMASTER en Bio-TouchPad vereist 2 x 1,5V AAA-batterijen. Als alternatief kan, indien gewenst, een constante stroomvoorziening via de BBX-controller worden geregeld, waardoor een bekabelde Bio-TouchPad met LED-verlichting mogelijk is.

 Uw interesse en verkenning van ons aanbod worden zeer op prijs gesteld. Meer info? Schrijf e-mail of bel ons.

14 + 9 =