Selecteer een pagina
biometrisch
BIOREADER HEADER
thermal camera
access control
banner33
access control
BIOTRONIC HEADER
banner22
banner11
previous arrow
next arrow

Support en FAQ

ArtGuard Security
Albert Plesmanweg 3A
4462 GC Goes
Nederland

Openingstijden:  9:00 – 17:00 CET

E-mail: info@artguardsecurity.eu
www.artguardsecurity.eu

TEL: +31 (0) 113 270360

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk eerst eens naar onze veelgestelde vragen. Is uw vraag nog niet beantwoord? Stuur ons gerust een mail of vul ons contactformulier in op de pagina Contact.

Waarom biometrie?

We willen graag weten wie is wie. Zeker als we niet iedereen willen binnenlaten. En omdat we niet allemaal een waakhond hebben of bij de afgesloten deur blijven zitten, gebruiken we de techniek om ons te helpen. De biometrische technieken zijn zo vooruit gegaan dat van een veilige, gemakkelijke en betaalbare toepassing kan worden gesproken.

Wat is biometrie?

Biometrie is in zijn algemeenheid de techniek van herkennen van eigenschappen, die vergelijken met vastgelegde kenmerken en op basis daarvan reageren. Een reactie kan zijn dat u de toegang wordt geweigerd, of niet.
Er zijn verschillende methoden om personen te identificeren met behulp van technische toepassingen. Biometrie geeft zekerheid en zal automatisch personen herkennen op basis van verschillende eigenschappen. Herkenning van de vingerafdruk kan niet worden gekraakt door hackers, is niet diefstalgevoelig, is niet dupliceerbaar en kan niet worden misbruikt.

Waarom kiezen voor vingerafdruk-techniek?

Gemak, betrouwbaarheid en zekerheid.

De technologie van de vingerafdruk vertegenwoordigd het grootste en meest gebruikte segment binnen de hedendaagse biometrische ontwikkeling. Na James Bond, de FBI en de CIA is deze kennis nu ook bereikbaar voor de consumentmarkt. Recent is deze techniek betaalbaar, gebruikersvriendelijk en betrouwbaarder dan ooit tevoren. Eenvoud in gebruik.
De praktische toepassing, thuis en in het bedrijf, en de voordelen ervan blijven toenemen.

Waarom kiezen voor Artguard Security?
 • Gemak, veilig en kwaliteit
 • Gebruikersvriendelijk
 • Thuis en op het werk
 • Nooit meer zoeken naar sleutels, etc.
 • Zelfstandige (solo) toepassing
 • Netwerktoepassing mogelijk
 • Afstandbediening mogelijk
 • Combinatie scan / PIN-code mogelijk
 • Geen bos met sleutels meer nodig
 • Low batterie aanduiding
 • Simpel te bestellen (zie downloads)
 • Duidelijke montagehandleiding
 • Nederlandse gebruikershandleiding
 • Bestand tegen weersinvloeden
Verhoogt het mijn gemak?

Ja, eenmaal geregistreerd geeft uw vingerafdruk toegang, nooit meer zoeken naar sleutels, etc. Nooit meer de schrik van hoe kom ik binnen. Nooit meer de angst van wie heeft de sleutels gevonden.

Verhoogt het mijn veiligheid?

Sleutels, codes, cards, tokens, kunnen worden verloren of gedupliceerd, een vingerafdruk niet. Een vingerafdruk is uniek als een sneeuwvlokje, er zijn er geen twee identiek aan elkaar.

Verhoogt het mijn zekerheid?

Zekerheid is een relatief begrip voor ieder individu, maar het niet meer kunnen kwijtraken van uw kans op toegang tot bepaalde ruimten geeft u zekerheid.
Voorkomen van fraude verhoogt uw zekerheid en veiligheid.

Waar blijft mijn vingerafdruk?

In het systeem en nergens anders, hetgeen betekent dat solo-toepassing de opgeslagen karakteristieken alleen door u zelf gebruikt (kunnen) worden. Ze kunnen niet worden gereproduceerd. Het opslaan en/of het verwijderen van die karakteristieken is een kwestie van seconden en kan alleen door bevoegden gebeuren.

Bij de toepassing van Access Controle systemen die tijd en toegang (in/uit) registreren, met een koppeling aan een PC, zijn uw karakteristieken bekend bij de beheerder van het systeem.

Hoe werkt een vingerafdrukslot?

Door middel van het opdrukken van de vingertop. De scanner leest uw kenmerken en vergelijkt die met hetgeen eerder door een simpele handeling werd vastgelegd.Als de kenmerken overeenkomen geeft het systeem de bediening van het deurslot vrij. U kunt naar binnen. Steeds als de deur weer gesloten wordt is de bediening van het slot geblokkeerd. Herhaal de eerdere procedure. Uw vinger is dus werkelijk uw sleutel tot.

LET OP: vanaf de binnenzijde van de deur is de bediening altijd mogelijk. U kunt dus altijd vrijelijk naar buiten.

Batterij-voeding goed voor ca. 4000x openen, support voor 9V-batterij als noodstroomvoorziening aan buitenzijde toegangkelijk.

Wat wil ik nog meer weten?

Zie de volgende downloads:

Montage- en gebruikershandleiding

Verkoopvoorwaarden

Wat te doen bij een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@artguardsecurity.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Artikel 14 – Klachtenregeling

 1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
 2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
 3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
 4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
 5. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur, deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht door Stichting GeschilOnline te laten behandelen, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaald dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform.
 6. Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.
 7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.