WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
BioTronic HANDGREEP
BIO READER
VINGERAFDRUKSLOTEN
CODESLOTEN, HOTELSLOTEN
TOUCHLESS
TOEGANGSCONTROLE
PROFESSIONAL
VIDEO ANALYTICS
BLUE VISION
CCTV SYSTEM
VIDEO CONFERENCE CAMERA, INTERCOMS
PROMIX MINI LOCKS

New ATLAS Controllers with embedded web server


04 Juli, 2019| ArtGuard SecurityNieuwe ATLAS Controller met embedded web server


Introductie van de toegangscontrolepanelen van de nieuwe Atlas-serie!
Door ZKTeco USA | 28 februari 2019 / ArtGuard Security uw distributeur van ZKTeco producten.
Het nieuwste productaanbod van ZKTeco - de Atlas-serie - neemt veel grip op. En terecht. Deze state-of-the-art toegangscontrolepanelen hebben een ingebouwde webtoepassing die de behoefte aan beheersoftware volledig elimineert. Dit vermindert de installatietijd voor ZKTeco-dealers in het veld aanzienlijk.

Atlas Series is beschikbaar in 6 opties. Atlas x00 (100, 200 en 400) zijn traditionele kaartgebaseerde toegangscontrolepanelen die respectievelijk beschikbaar zijn in opties met 1, 2 en 4 deuren. Atlas x00-panelen worden gewoonlijk verkocht met kaartlezers uit de ZKTeco KR-serie, maar kunnen ook Wiegand- en OSDP-kaartlezers van derden ondersteunen.

De nieuwe Atlas x60-serie (160, 260 en 460) is echt een primeur in de industrie! Deze innovatieve panelen kunnen beide kaarten EN vingerafdrukken op het paneel zelf opslaan en matchen. Dit vermindert aanzienlijk de tijd en materiaalkosten bij de implementatie van een biometrisch toegangscontrolesysteem. De Atlas x60-serie is verkrijgbaar in respectievelijk 1, 2 en 4-deursopties. Atlas x60-serie panelen worden normaal gesproken verkocht met ZKTeco FR1200A vingerafdruk + kaartlezers. De panelen ondersteunen ook Wiegand- en OSDP-kaartlezers van derden.


Naast het drastisch verminderen van de installatietijd, zijn Atlas Series-panelen ook ongelooflijk veilig bij het verbinden met kaart- en biometrische lezers via OSDP-communicatieprotocol (Open Supervised Device Protocol) in plaats van Wiegand.

Waarom OSDP gebruiken in plaats van Wiegand?

OSDP heeft een veel grotere beveiliging, interoperabiliteit en functionaliteit in vergelijking met zijn oude voorganger Wiegand. Wanneer een beveiligingssysteem wordt vervangen of achteraf wordt ingebouwd, moet OSDP worden overwogen in plaats van Wiegand omdat Wiegand veel kaartlezers kwetsbaar maakt voor aanvallen. Wiegand is onbewaakt, biedt beperkte afstandsmogelijkheden en de draden moeten in goede staat blijven, vrij van ge´nduceerde elektrische interferentie.

De webtoepassing van de Atlas-reeks ondersteunt maximaal 84 deuren en maakt gebruik van een zeer veilig SSL / TLS-communicatieprotocol. Geavanceerde functies omvatten gebruikersregistratie en -beheer, deurbediening en bewaking, lockdown, anti-passback, opening van de eerste kaart, opening van meerdere kaarten, rapportage, kaarten, kaartontwerp, dwangpincodes en nog veel meer. Ondersteunde browsers zijn Microsoft Edge, Google Chrome en Mozilla Firefox.

Via de mobiele app van de Atlas Series kunnen systeembeheerders hun smartphone gebruiken om op afstand gebruikers toe te voegen / te wijzigen en lichten, annunciatoren, inbraakdetectiepanelen, alarmen, vergrendelingsapparaten en andere elektrische apparaten die kunnen worden bestuurd door een schakelaar te bedienen.

Bespaar op installatietijd en biedt klanten veel meer beveiliging door ZKTeco's nieuwe toegangscontrolepanelen voor de Atlas-serie te installerenArtGuard Security Tel.:+31(0)113 313151 Bank Account: 448568357 KvK: 22057767
                                 Gsm:+31(0) 6 39581266 IBAN: NL47ABNA 0448568357 Btw: 8142.58.463.B01
                                  e-mail: info@artguardsecurity.eu Bank: ABN-AMRO
NEDERLAND www.artguardsecurity.eu BIC: ABNANL2A
PayPal
ArtGuard Security Logo3