Selecteer een pagina

Z-18 gemotoriseerde slot

459,99

Op voorraad

Z-18 ontgrendelingssysteem is het beste product voor uw deur. Men kan de kamer betreden met behulp van vingerafdruk, code, kaart, Bluetooth of back-upsleutel. Z-18 is niet alleen veelzijdig, maar ook zeer praktisch: hij heeft een ingebouwde motoraandrijving die uw insteekslot automatisch ontgrendelt. Als je in de kamer bent, druk je gewoon op de knop om de deur weer op slot te doen!

Z-18 kan worden gebruikt op cilinderbediende sloten (nachtschoot en dagschoot worden ingetrokken). Heeft u een cilinderbediend meerpuntsbeveiligingssysteem in uw deur? Geen probleem, de Z-18 trekt nachtschoot, dagschoot en veiligheidsgrendels in.

Als u een standaard insteekslot in uw deur heeft, wordt alleen de nachtschoot ingetrokken. Het werkt hetzelfde als uw mechanische sleutel: u ontgrendelt de nachtschoot en duwt vervolgens de hendel naar beneden om de dagschoot in te trekken.

Z-18 wordt aangedreven door 4 CR123A Li-batterijen die in een pakket zijn inbegrepen. Er zijn ook 2 stuks sleutelhangers / pasjes en een cilinder met reservesleutels.

Verwijder de oude cilinder en plaats de nieuwe cilinder, bevestig vervolgens de Z-18 aan de deur. Het is een snelle en gemakkelijke installatie, we kunnen zeggen dat "bijna iedereen" het kan. Zodra het systeem is geïnstalleerd, start u gewoon de app en bepaalt u de draairichting van uw deur, stelt u deze in de app in en voila, u bent klaar om vingerafdrukken te registreren, codes te maken en kaarten te registreren.
Bescherming: IP65 of hoger. Het kan buiten worden gebruikt voor toegangsdeuren.