Selecteer een pagina

Fingerprint lock PL828

PL828 heeft een geheugencapaciteit van 60 vingerafdrukgebruikers en 60 pincodes. Ontgrendelingsmanieren: vingerafdruk, pincode en noodsleutel. Aangedreven door 4 AA-batterijen die ongeveer een jaar meegaan. Er is spraaknavigatie om u door de bewerkingen op het toetsenbord te leiden. Kan ook met krukbediende meerpuntssluiting gebruikt worden.

302,50

6 op voorraad (kan nabesteld worden)

PL828 vingerafdruk deurslot.
PL828 vingerafdruk deurslot is een nieuwe generatie model dat we hebben ontworpen. Het is een uniek slotmodel. Anders dan het gebruikelijke traditionele slotontwerp, is het het ultrasmalle ontwerp van slechts 4,0 cm breed.
Het uiterlijk ziet er superslank en elegant uit. Het materiaal dat gebruikt is om dit slot te produceren is SUS 304 roestvrij staal.
Bescherming: Het slot is corrosiebestendig, waterdicht en bestand tegen hoge temperaturen. De weerbestendige eigenschappen maken het mogelijk om op elke buitendeur te worden geïnstalleerd.

Draairichting van de deur: u hoeft zich geen zorgen te maken over de draairichting van de deur, omdat deze geschikt is voor zowel links- als rechtshandige deuren. Til de hendel op om opnieuw te vergrendelen en naar beneden drukken om te ontgrendelen.
Toetsenbord is eenvoudig te bedienen. LCD-touchpad met achtergrondverlichting is ook waterdicht.

Toepasbarheid: PL828 vingerafdruk deurslot past op verschillende Europese insteekgaten. Dit slot, gekoppeld aan een hoogwaardige super C-klasse slotcilinder, voldoet aan hoge veiligheidsnormen. Het sleutelgat en de USB-oplaadinterface zijn beide verborgen door een deksel.
Laag stroomverbruik: De alarmpiepjes zijn hoorbaar wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Aangedreven door 4 AA-batterijen die ongeveer een jaar meegaan. Er is spraaknavigatie om u door de bewerkingen op het toetsenbord te leiden.
Ontgrendelingsmanieren: vingerafdruk, pincode en noodsleutel. Het heeft een geheugencapaciteit van 60 vingerafdrukgebruikers en 60 pincodes.