Selecteer een pagina

Fingerprint BIOREADER

 

     

 

De analoge bediening van de Fingerprint BioReader-module via de knoppen op de besturingseenheid is eenvoudig te bedienen en biedt basisfuncties. Registratie tot 166 vingerafdrukken, 3 beheerdersvingers.

Vingerafdruk BioReader-module met X-MANAGER smartphone-app Bluetooth, WiFi (binnen handbereik),
App-bediening biedt een breder scala aan instellingen, zie video
U kunt een vrije doorgangsmodus instellen, onbeperkte en beperkte toegang per gebruiker, de geschiedenis van gebeurtenissen bekijken, LED-bedieningsinstellingen, blauwe achtergrondverlichting aan/uit, enz.
3 jaar garantie

692,12

FIngerprint BIOREADER modellen zijn beschikbaar met analoog of WiFi Controllers.

Samenstelling:

 • BioReader (voor inbouw of opbouw)
 • Controller met WiFI module (DIN controller of controller voor inbouw in deurvleugel)
 • Voeding 230 V / 12, 24 V 1.5A, 2A, 3A
 • Kabel met connectoren voor gemotoriseerd slot en signaalkabel voor Controller.

Gemaakt in EU4You

Beschrijving

Fingerprint Bioreader vingerafdruklezer is voornamelijk ontworpen om in de deurvleugel of op de wand te worden geïnstalleerd.
Het is één van de kleinste en dunste vingerafdruklezers die op de markt zijn. De aluminium behuizing is van een slanke en onopvallend design, geschikt voor elke moderne toegangsdeur. Afstandsbedienend, de Fingerprint BioReader behuizing heeft geen sleutels of beweegbare onderdelen; de status wordt aangegeven met kleurcodeverlichting en een geïntegreerde pieper.

BioReader kan gemakkelijk geprogrammeerd worden in analoog of WiFi versie met een X-MANAGER APP (iOS en Android), of met een afstandsbediening (BBX Controller). Het is voornamelijk ontworpen voor dagelijks gebruik zowel thuis of bedrijfsmatig. De interne eenheid waar de relais zich bevinden, is veilig in het deurblad ingelegd en kan niet van buitenaf toegankelijk zijn.
Er zijn twee relaisuitgangen, dus naast het openen van de deur kan Fingerprint BioReader een ander apparaat starten (bijvoorbeeld een alarm, een tweede ingang, enz.). Het kan ook op een elektrische doos of op de muur worden gemonteerd (opbouw doos, zie derde foto boven).

Technische data

BioReader bestaat uit twee eenheden: de externe vingerafdruklezer en de interne eenheid met geïntegreerde relais. De interne eenheid wordt altijd op de veilige plaats verborgen (binnen het deurblad of de zekeringkast). Communicatie tussen de eenheden is beveiligd door een 256-bits rollende code waardoor het apparaat vrijwel onmogelijk wordt gehackt.

 • Afmetingen: 81x37 mm
 • Administrator geheugen slots: 3
 • Vingerafdrukcapaciteit: 166
 • Relais uitgangen: 2
 • Apparaatbeheer keuze:: analoog, of WiFi en/of met afstandsbediening, smartphone (X-Manager APP)
 • Installatiemethode: In het deurblad, of op de muur gemonteerd met een 30 ° houder of inbouwdoos
 • Sensortype: Capacitieve sensor met 3D beeldvorming
 • Hacking bescherming: 256-bit rolling code

Omschrijving REX Bioreader

DIN WiFi Controller                                                POWER 230/12V 2A

     

R7-BR-S                                        R7-BR-B                                        R7-BR-S4

R7-BR-4
FINGERPRINT BIOREADER INSTALLATION
Fingerprint BioPass module
INSTALLATIE:
Als u het om de een of andere reden niet zelf kunt installeren, kunt u proberen een professionele elektricien of klusjesman te vinden.
Maak een afspraak en vraag om een ​​officiële offerte van de installatiekosten. Het programmeren van het systeem is uiteraard uw eigen verantwoordelijkheid. Het is immers niet verstandig om uw hoofdcode of wachtwoord door te geven aan een derde partij.
Op zoek naar iets anders? Een cilinder met een vingerafdruklezer misschien? Klik hier en hier om twee producten te bekijken die mogelijk aan uw behoeften voldoen.
Er staan ​​uiteraard nog meer interessante producten in onze webshop, neem rustig de tijd en blader door de pagina’s. Bij ieder product hebben wij zoveel mogelijk informatie opgenomen. Indien u vragen heeft, kunt u deze gerust telefonisch of per e-mail stellen. Wij helpen u graag.

Specificaties

Type

R7-BR-B, R7-BR-S, R7-BR-4S, R7-BR-4