Selecteer een pagina

CODESLOT LP903A

Met 10 PIN codes
· 2 master pin codes
· Schuifdeksel
· Verlicht toetsenbord
· Voeding: 3 x 1.5 V AA batterijen
· Krukas van 9 cm
· Met noodsleutel
· Wordt geleverd compleet met zelf-vergrendelend paniekslot.
· Kan krukbediende meerpuntssluiting bedienen!
· Past op vrijwel alle Europese insteeksloten!
· CE certificaat
· IP65 beschermingInhoud:
· NL Handleiding
· Bevestigingsmateriaal
· 1 set LP903 codeslot

Draairichting deur bepalen

 

365,69

Tijdelijk niet leverbaar

LP903A CODESLOT - momenteel uitverkocht. Bel 0639581266 of stuur e-mail aan info@artguardsecurity.eu om codeslot te bestellen.
Dit is onze best verkochte codeslot : duurzaam, robuust, betrouwbaar en toch uitgevoerd in een aantrekkelijk modern design. Het slimme digitale, waterdichte codeslot LP903A is eigentijds en elegant ontworpen met minimalistische lijnen. Het kan buiten onder alle weersomstandigheden worden geïnstalleerd. De werktemperatuur van dit slot varieert van -20 ℃ tot 80 ℃.

Rubber verlichte toetsen op het toetsenbord werken perfect. Het weerbestendige schuifdeksel beschermt het toetsenbord tegen slecht weer en externe schade.

Bij dit elektronische codeslot worden 10 PIN-code-gebruikers ingeschreven met 1-10 cijferige PIN-codes en 2 master-PIN-codes. De standaard fabrieksmodus is de automatische vergrendelde modus (ALM), wat betekent dat de deur na 6 seconden automatisch opnieuw wordt vergrendeld.

Er is ook een tijdelijke ontgrendelde modus (TUM), wat betekent dat de deur ontgrendeld is totdat u de automatische vergrendelingsmodus herstelt. Wanneer het slot is ingesteld op de TUM-modus, drukken gebruikers gewoon op de buitenhendel om te ontgrendelen zonder een pincode in te voeren, handig bijv. op een verjaardag als u meer bezoekers verwacht.

Een andere functie is Anti Malicious Operation. Wanneer deze functie is geactiveerd, zal bij onjuiste pincodetoegangspogingen na vijf opeenvolgende keren het slot gedurende drie minuten stoppen. Alle toetsen op het externe toetsenbord werken niet meer. Er zit een re-lock-knop in de binnenunit, druk op de re-lock-knop om de deur van binnenuit te vergrendelen. PIN-codes zijn veilig opgeborgen, zelfs als de batterijen leeg raken.

Voor noodgevallen worden de mechanische sleutels geleverd. Dankzij de pincodevrije cilinder is deze zeer veilige sleutel vrijwel stootvrij. Drie sleutels zijn inbegrepen en kunnen niet worden nagemaakt of vervangen. Zorg ervoor dat u de noodsleutels handig opbergt.