ags banner 8188
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Black Friday 1
Bekijk de producten achter het Black Friday-label.
Klik op de knop LEES MEER
IRISIRIS
TOUCHLESS BIOMETRICS 1

Het is tegenwoordig van het grootste belang om gezondheidsrisico's voor u, uw werknemers, vrienden en familie. te verminderen.  Aanraakloze toegang is een manier om contact met ziektekiemen, bacteriŽn en virussen te vermijden.
Meer informatie? Aarzel dan niet om een ​​e-mail te sturen of bel ons op +31 (0) 113 270360 om uw specifieke vraag te bespreken. Laat ons u adviseren en helpen uw doel te bereiken.
 
ProFace X [TD] is een snelle biometrische toegangscontroleterminal met gezichts-, palmader- en maskerherkenning en lichaamstemperatuurmeting binnen de ProFace X Series-productlijn, die is ontworpen om met allerlei scenario's om te gaan. Aangedreven door de op ZKTeco aangepaste CPU voor het uitvoeren van het intellectuele algoritme voor gezichtsherkenning en de nieuwste computerzichttechnologie, ondersteunt de ProFace X [TD] zowel gezichts- als handpalmverificatie met een grote capaciteit en snelle herkenningssnelheid, waardoor de beveiligingsprestaties in alle aspecten worden verbeterd.


ProFace X [TD] helpt ook hygiŽnekwesties weg te nemen; niet alleen vanwege de contactloze herkenningstechnologie waarmee het is uitgerust, maar ook vanwege de nieuwe functies namelijk lichaamstemperatuurmeting en gemaskeerde individuele identificatie.


De gezichtsherkenningscapaciteit van de serie heeft een nieuwe hoogte bereikt in de biometrische technologie-industrie met een maximum van 50.000 gezichtssjablonen, herkenningssnelheid van minder dan 0,3 sec per gezicht en ultieme anti-spoofing-capaciteit tegen bijna alle soorten nepfoto's en -video's aanval.


Daarnaast wordt de 3-in-1 handpalmherkenning (Palm Shape, Palm Print en Palm Vein) uitgevoerd in 0,35 sec per hand; de verkregen palmgegevens worden vergeleken met maximaal 5.000 palm-sjablonen.


Zoals hierboven vermeld, kan de ProFace X-serie ook helpen bij de bewaking van overdraagbare ziekten. Tijdens uitbraken van besmettelijke en besmettelijke ziekten zouden herkenningsterminals met lichaamstemperatuurmeting en maskerdetectie een perfecte keuze moeten zijn. De serie maakt een snelle en nauwkeurige meting van de lichaamstemperatuur en gemaskeerde individuele identificatie mogelijk tijdens gezichts- en handpalmverificatie op alle toegangspunten, wat zeer nuttig is bij het bestrijden van de verspreiding van uitbraken van ziekten, vooral in ziekenhuizen, fabrieken, scholen, commerciŽle gebouwen, stations en ander publiek gebieden.

ProFace X is een bekroonde biometrische terminal voor gezichtsherkenning die is erkend als de winnaar van de Government Security Awards 2020, ter ere van uitstekende overheidsbeveiligingsproducten (Security Today en GovSec).
TOUCHLESS BIOMETRICS 2
TOUCHLESS BIOMETRICS 3
TOUCHLESS BIOMETRICS 4TOUCHLESS BIOMETRICS 4
CONTACT
Klantenservice
DOWNLOADS
NIEUWS
OVER ONS
VINGERAFDRUKSLOTEN
CODESLOTEN, HOTELSLOTEN
INTERCOMS
TOUCHLESS
TOEGANGSCONTROLE
ArtGuard Security Tel.:+31(0)113 270360 Bank Account: 448568357 KvK: 22057767
Albert Plesmanweg 3A Fax:+31(0)113 270236 IBAN: NL47ABNA 0448568357 Btw: 8142.58.463.B01
4462 GC Goes         e-mail: info@artguardsecurity.eu Bank: ABN-AMRO
NEDERLAND www.artguardsecurity.eu BIC: ABNANL2A
PayPal
ArtGuard Security Logo3