AGS114
PayPal Logo
visa master logo
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
 
 
BENT U OP ZOEK NAAR DE JUISTE TOEGANGSOPLOSSING VOOR UW BEDRIJF?

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk biometrische oplossingen:

1-Handgrepen van RVS of messing met ingebouwde vingerafdruklezers.
Grootte en vorm: standaard of maatwerk.
2-Type lezers: semi-conductor of optische lezers (FBI gecertificeerd).
3-Gezichtsherkenning systemen
4-Irisherkenning systemen
5-Vinger-ader scanners

Montage: wand, deur opbouw of inbouw
Versie: Netwerk of standalone. 
Superieur vakmanschap!

Bel 0113270360 voor meer informatie.
information buttob
ezo84
                               LP809A
Is een uniek vingerafdruk slot van roestvrij staal
Kan gebruikt worden met cilinderbediend meerpuntssluiting
Veilig en betrouwbaar
Mis geen nieuws
Schrijf je in voor de e-mail nieuwsbrief van ArtGuard.
Je ontvangt dan 1x per maand de nieuwste producten in je inbox.
Bij je eerste bestelling krijg je 3% korting.
 
BioTronic Handle
with fingerprint reader
round 33 mmround 33 mm
 

BioTronic Reader
Flush or Wall mount
why buy a fingerprint lock
We make it easy 2
FV100 4

INBRAAK CAMERAS
Automatic detection cctv
WiFi Intercom  2
CONTACT
Klantenservice
DOWNLOADS
NIEUWS
OVER ONS
*
*
*

iPhone 5s vingerafdrukscanner gekraakt


25 September, 2013| Emil Gutman

Dit is niet de eerste keer dat mensen angst hebben voor vingerafdruksystemen. Mensen denken vaak, dat hun vingerafdruk in het slot achterblijft en dat anderen hun vingerafdruk kunnen stelen en er misbruik van kunnen maken. 

Biometrie heeft de laatste jaren enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Er blijft nu geen vingerafdruk meer achter in de scanner. De vingerafdruk is vervangen door een nummer. En wat als ze dat nummer dan toch te pakken krijgen? Op de scanner leggen heeft in ieder geval geen zin.
De scanner leest een vinger op 27 punten en maakt daar een encrypted nummer van. De volgorde van de punten is door de encryptie onbekend en bij de volgende scan van de vinger wordt weer naar de 27 punten gekeken in dezelfde encrypte volgorde. Persoonlijker kan het dus niet. 

Zijn vingerafdruksloten dan te kraken? Uiteindelijk is alles te kraken en vaak is dat gebonden aan activiteiten, die veel geld op kunnen leveren. Pinautomaten worden gekraakt, internetbankieren wordt gekraakt, pasjes worden nagemaakt, sleutels worden gekopiŽerd en nog veel meer dingen. En deze zaken hebben te maken met het feit, dat er veel geld mee te verdienen is.

Een vingerafdruk is persoonlijk en uniek. De kans dat iemand uit uw omgeving dezelfde vingerafdruk heeft is heel erg klein. Niet voor niets gebruikt justitie de vingerafdruk nog steeds als opsporingsmiddel. En ja de vingerafdruk is na te maken maar eenvoudig is dit niet. Er zijn zeer specialistisch opgeleide mensen voor nodig om dit op de juiste manier voor elkaar te krijgen.

En heeft u heel veel te beveiligen van kunt u voor de FV100 vinger-en aderscanner kiezen. Deze hoogwaardige scanner wordt toegepast bij banken en overheden.

Wilt u maximale beveiliging op een gewoon vingerafdrukslot?

U kunt een vingerafdrukslot en een toegangscontrolesysteem namelijk zo instellen dat u eerst de vingerafdruk moet scannen en daarna nog een pincode moet intoetsen. 

Ik zie onze biometrische sloten als comfort, zekerheid en gemak. Het is tijd om uw eigen lichaamskenmerken te gaan gebruiken om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Deze lichaamskenmerken hebt u immers altijd bij u.
Op basis van uw biometrische lichaamskenmerken kunt u zeggen: Ik ben wie ik ben. Uw persoonlijkheid komt tot leven, u legt uw vinger op een scanner en de deur gaat open.

Mijn ervaring is dat biometrie heel goed gebruikt kan worden om er deuren mee te openen en om toegang tot bedrijven mee te verschaffen. Mensen die hiervoor biometrie  gebruiken ervaren allemaal het gemak. En u weet nu dat uw vingerafdruk niet op het slot wordt opgeslagen.

Maak een sprong in het leven, laat uw sleutels achter en neem uw vingers mee (net als altijd). Dan bent u er zeker dat u weer naar binnen kunt als u thuis komt, want u bent wie u bent.

ArtGuard Security Tel.:+31(0)113 270360 Bank Account: 448568357 KvK: 22057767
Albert Plesmanweg 3A Fax:+31(0)113 270236 IBAN: NL47ABNA 0448568357 Btw: 8142.58.463.B01
4462 GC Goes e-mail: info@artguardsecurity.eu Bank: ABN-AMRO
NEDERLAND www.artguardsecurity.eu         BIC: ABNANL2A
PayPal
ArtGuard Security Logo3